Schilderen, stukadoor, Behangen
Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wat vinden onze klanten van het geleverde werk? 

Beneden verdieping renovatie

HSSK klussen heeft voor mij de muren en plafonds weer helemaal netjes gemaakt. Van een oud, vervallen en bruin huis heeft hij een mooi licht en net huis weten te maken. Ik heb genoten van het enthousiasme en vakmanschap van hem.


Snel en vakkundig en niet te beroerd om even te helpen om wat spullen aan de kant te zetten die nog in de weg stonden. Hamdi is flexibel en snel, geeft goede tips en staat met beide benen op de grond.


Is reëel en eerlijk en doet wat hij zegt. Het geleverde werk (behangen, verfspuiten en stucwerk) is boven mijn verwachting opgeleverd binnen de door mij gewenste doorlooptijd.


Wat mij betreft een echte aanrader.

Johan Engels - Gelderland 

Renovatie van een zolder slaapkamer

HSSK heeft voor ons de zolder kamer onder handen genomen. Het werk was snel, efficient en op tijd klaar, zonder al te veel interruptie.


HSSK heeft de kamer total getransformeerd naar een heldere ruimte. Het is moeilijk te bedenken dat de slaapkamer voorheen bruin was met zeventiger jaren bloemetjes behang, De nieuwe slaapkamer mag gezien worden.


En dat alles binnen 3 dagen. Dank je Hamdi!

Diana van den Dungen - Nunspeet

Achtertuin renovatie 

Bij deze klant is de hele tuin geheel naar eigen wens opgeknapt.

Er is kunstgras gelegd, er zijn planten borders geplaatst, het dak van het tuinhuisje is gerepareerd en de schutting en het tuinhuisje zijn in de beits gezet. Ook is er een tegelpaadje aangelegd.

VOOR

Wij hebben onze trap in de woonkamer door Hamdi laten verven. Wij zijn heel erg tevreden!! Hamdi werkt netjes en volgens afspraak. Het resultaat is prachtig.

Helma en Johan

[email protected]

NA

Lees meer reviews via Werkspot.nl

Laat een reactie achter:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Wilt u ook een tevreden klant van HSSK worden? Neem vandaag nog contact met ons op! Stuur een email of klik op de knop hieronder. 

Aanvraag voor vrijblijvende prijsopgave

Home